Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. GR Yaris būs pieejams divos izpildījumos – Sport un Premium, un to var izvēlēties gan ar manuālo, gan automātisko pārnesumkārbu.


Lai vadītāja vietai piešķirtu autentiski sportisku izjūtu un radītu dizainu, kas atbilst šī modeļa principam “braucējs pirmajā vietā”, GR Yaris salonā veiktas būtiskas pārmaiņas.


GR komanda izmantoja sacīkstēs iegūto informāciju un atsauksmes no rallija pilotiem un izveidoja jaunu vadības rīku iekārtojumu. Tas nodrošina vadītājam ergonomiski optimālu darba vietu, ko cita starpā ietekmē zemāks sēdeklis un priekšējais panelis, kā arī augstāk novietots salona spogulis.


Kā jau varēja gaidīt gadījumā ar tīrasiņu sporta auto, GR Yaris eksterjera pārmaiņas nebūt nav tikai kosmētiskas. Arī šeit ņemtas vērā profesionālu braucēju un autosporta meistaru atsauksmes un sacensību pieredze. Rezultātā priekšējais buferis izveidots no piecām nomaināmām daļām, bet aizmugurējais augšējais bremžu signāls tagad izvietots joslā starp pamatlukturiem.


Pakotnes pamatelementi gan saglabājušies tādi paši. GR Yaris ir trīsdurvju automobilis, kas lielā mērā ir patstāvīgs modelis – no standarta hečbeka ir pārņemti tikai aizmugurējie lukturi, antena un ārējie spoguļi. Katrs elements ir pārskatīts, lai panāktu optimālu piespiedējspēku, aerodinamiku un saķeri.


Atsvaidzinātais modelis ir aprīkots ar pilnveidotu pasaulē vadošo trīscilindru turbodzinēju. Tagad tas attīsta lielāku maksimālo jaudu un griezes momentu, turklāt to var savienot ar pilnīgi jaunu astoņu pakāpju GAZOO Racing Direct automātisko pārnesumkārbu, kas pārnesumus ļauj pārslēgt sacīkšu līmeņa ātrumā.


GR Yaris debijas modelī uzstādītais 1,6 litru turbodzinējs bija jaudīgākais trīscilindru motors pasaulē. Tagad tas piedāvā vēl vairāk: jauda ir palielināta par 19 zirgspēkiem, un autovadītājs var izmantot papildu 30 Nm griezes momentu. Maksimālie rādītāji attiecīgi ir pieauguši no 261 līdz 280 ZS un no 360 līdz 390 Nm.


Šis jaunais veiktspējas etalons vēlreiz apliecina automobiļa īpašo un nepārspēto vietu savā klasē, palielina tā pārsvaru pār konkurentiem, sniedzot autentisku sacīkšu auto izjūtu un vēlreiz apliecinot, ka Toyota patiesi ir īstenojusi ambīcijas radīt rallija auto braukšanai pa ceļiem.


Jaunais GR Yaris piedāvā arī jaunu virsbūves krāsu Deep Metal Grey, kas papildina jau ierasto paleti – Emotional Red 2, Precious Black un Pure White/Platinum White Pearlescent, kas pārstāv TOYOTA GAZOO sacīkšu livrejas krāsas.

COMMENTS

(name)


 
OFFERS OF THE DAY:
Holiday and travel offers 27.04.2024 - 04.05.2024 “Following the Trails of Karaite History” Trakai TIC
Celebrating the Year of Lithuanian Karaims, Trakai Tourism Information Center has created thematic route “Following the Trails of Karaite History”. In this | More
Holiday and travel offers 29.04.2024 - 06.05.2024  The reconstruction of the Island Castle Trakai TIC
The reconstruction of the Island Castle is already under way! | More
Holiday and travel offers 30.04.2024 - 07.05.2024 Castle opening hours from 1st of May Trakai TIC
Opening hours of Trakai Island Castle from 1st of May up to 30th of September | More
Tastes of Latvia. Gourmet event Viesistaba
Taste local drinks and food. Cook together with the chef full menu of modern Latvian cuisine at the very centre of Riga from May till August | More
79 EUR

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.32824016sec.