50 BalticMiles klienti Neste stacijā saņem bezmaksas lidojumus uz Eiropu

11.02.2010 rītā pāris stundu laikā pirmie 50 laimīgajie autovadītāji, kuri iepildīja degvielu vismaz LVL 20,- vērtībā un uzrādīja derīgu BalticMiles karti, saņēma ne tikai BalticMiles punktus, bet arī bezmaksas lidojumu uz jebkuru airBaltic galamērķi Eiropā. Vakar jau no plkst. 24.00 Neste A24 Lucavsala (Lucavsalas iela 1, Rīga) degvielas uzpildes stacijā (DUS) sākusi veidoties automašīnu rinda, kas šorīt sasniedza prāvus apmērus.

Atzīmējot otra lielākā degvielas mazumtirdzniecības uzņēmuma valstī Neste Latvija pievienošanos BalticMiles lojalitātes programmai, airBaltic pirmajiem lojalitātes programmas lietotājiem šodien no pulksten 9.00 Neste A24 Lucavsala (Lucavsalas iela 1, Rīga) DUS dāvināja bezmaksas lidojumus pa Eiropu. Akcija ir spēkā tikai šodien, 11.februārī no pulksten 9.00 līdz balvas būs saņēmuši 50 laimīgie BalticMiles un Neste klienti.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas valstu patneruzņēmumu lojalitātes programma. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti četrpadsmit partneri – Neste Latvija, airBaltic, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, Reval Hotels, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks un Forum Cinemas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, pērkot degvielu Neste A24 degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumus, uzturoties Reval Hotels vai Islande Hotel viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras, nomājot auto no Sixt, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus vai SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, kā arī iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com. Forum Cinemas piedāvā punktus izmantot, iegādājoties kinoteātra biļetes, savukārt aktīvākai atpūtai tos iespējams tērēt Līvu Akvaparkā.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir pieejama Baltic Outlook žurnālā lidmašīnā, airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē http://www.balticmiles.com/ un zvanot uz airBaltic zvanu centru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
🇹🇳 Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44402695sec.