Siguldā notiks orientēšanās sacensības «Siguldas kauss 2019»

No 2019. gada 17. līdz 18. augustam biedrība "Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas" visus aktīvās atpūtas piekritējus aicina uz Turaidu, Veižu mājām, kur norisināsies Latvijas Kausa 8. posms orientēšanās sportā, kas vienlaicīgi ir arī orientēšanās sacensības "Siguldas kauss 2019".

Biedrība "Siguldas maratona klubs & Siguldas Takas" jau septīto reizi organizē divu dienu aizraujošas orientēšanās sacensības. Iepriekš organizētas sacensības ar atmiņā paliekošo Gaujas senielejas kolosālo apvidu 2013. gadā, Viešu pilskalna fantastisko kanjonu 2014. gadā, Nītaures skarbajiem mežiem 2015. gadā, Mores cīņu un atmiņu pilnajos mežos 2016. gadā, Akenstakas savdabīgajā apvidū 2017. gadā, kā arī burvīgajos Braslas lejteces priežu mežos un gravās 2018. gadā.

Šogad sacensības notiks pasaules orientēšanās čempionāta kartē un apvidū. Turaidas karti 2018. gadā zīmēja Dagnis Dubrovskis. Par kartes precizitāti rūpējās Pasaules Orientēšanās federācija ar daudziem inspektoriem, kas laboja un koriģēja ikvienu atrasto neatbilstību. Gala rezultāts sniedz ikvienam pasaules līmeņa sportistam iespēju sevi pārbaudīt patiesi izaicinošā Turaidas apvidū, kur Gaujas ielejas labajā krastā aug neskarti, dabiski un tīri gravu un nogāžu meži un priežu sili.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens orientēšanās sporta draugs un aktīvās atpūtas piekritējs, sākot no 8 gadu vecuma grupas bērniem līdz 75 gadu grupas veterāniem, kā arī augstas klases sportistus. Garajā distancē specbalvu no organizatoriem saņems dalībnieks, kurš veiks pērn Turaidā notikušā pasaules čempionāta vienu distances etapu, kas ir iekļauts Siguldas kausa sacensību garās distances plānojumā.

Uzzināt papildu informāciju un pieteikties sacensībām iespējams šeit.

COMMENTS

(name)


 

About us | Advertising | Cooperation | Code of Ethics | Contact us | Copyright | Privacy Policy
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13736486sec.